La Cafea
sâmbătă, iunie 14, 2025
La Cafea
No Result
View All Result

Papanași simpli și gustoși, de casă – Aveți nevoie de 2 oua, 500g brânză vaci, zahăr, griș, pesmet

Ingrediente:

  • 500 g brânză de vaci
  • 2 oua
  • zahăr
  •  4 linguri de gris
  • 4 linguri de faina
  • pesmet
  • unt
  • coaja de lamaie

Mod de preparare:

1. Într-un bol, amestecăm brânza de vaci cu  ouale. Adăugăm zahărul, grișul,faina, coaja de lamaie și amestecăm foarte bine până la omogenizare.

2. Într-un vas, punem apa la fiert. Cu ajutorul mâinilor, formăm papanașii și îi punem la fiert. Când au ieșit la suprafață, îi scoatem din apă.

3. Prajim pesmetul usor in unt apoi tapetam papanasii fierti cu pesmetul prajit.

Să îi savurați cu drag! Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Articole noi

Cornulețe de post – Cornulețe fragede și delicioase, cu rahat – Rețetă pentru Postul Mare

Articole noi

Rețetă de post (tradițională) – Prăjitură fragedă și gustoasă (cu gem și griș)

Articole noi

Rețetă de post – Pandișpan cu fructe – Pufos și aromat, fin și delicat

Articole noi

Rețetă de post – Chifteluțe cu dovlecel și morcov – Rețetă de post super gustoasă și sățioasă

Articole noi

Rețetă de post – Prăjitură cu cremă de ness – Prăjitura fină și delicioasă, moale și aromată

Articole noi

Negresă de post cu nucă – Un deliciu, o delicatesă pentru Postul Mare

Discussion about this post

SUGESTII / RECOMANDĂRI

Noutăți

Gogoșele cu iaurt și mere – Fără drojdie, rapide și aromate

Noutăți

Prăjitură pufoasă cu mere și lămâie – Simplă și aromată

Noutăți

Desert de ciocolată turnat în sticlă – Cu gelatină și frișcă

  • Termeni legali
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate