Ingrediente pentru aluat:
- 300 g margarină
- 450 g făină
- 250 g zahăr pudră
- 4 gălbenușuri
- 2 pliculețe zahăr vanilat
- 1/2 plic praf de copt
Ingrediente pentru umplutură:
- cremă de ciocolată
Mod de preparare:
1. Într-un bol, batem margarina cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul pudră și cel vanilat. Adăugăm gălbenușurile, făina, praful de copt și amestecăm foarte bine. Mixăm până când obținem un aluat moale și omogen.
2. Turnăm aluatul într-o pungă de patiserie. Formăm biscuiții pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Îi coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenesc frumos.
3. După ce s-au răcit, îi tăiem și îi umplem cu cremă de ciocolată.
Să le savurați cu drag! Poftă bună!
Discussion about this post