La Cafea
luni, mai 12, 2025
La Cafea
No Result
View All Result

Nu e chiar salam de biscuiți, e fratele mai mic – Rețetă deosebită, cu gust divin

Ingrediente:

  • 100 g pudră de cacao
  • 250 g lapte praf
  • 200 g unt
  • 400 g zahăr
  • 100 g biscuiți
  • 50 g stafide
  • 2 linguri rom

Mod de preparare:

1. Pentru început, punem apa la fiert. Adăugăm zahărul, untul, romul și amestecăm bine. După omogenizare, luăm vasul de pe foc.

2. Într-un bol, amestecăm laptele praf cu pudra de cacao. Adăugăm siropul pregătit anterior, biscuiții mărunțiți, stafidele hidratate și amestecăm totul foarte bine.

3. Turnăm compoziția într-o tavă de chec și punem prăjitura la frigider până a 2-a zi.

Savurați cu drag! Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Articole noi

Cornulețe de post – Cornulețe fragede și delicioase, cu rahat – Rețetă pentru Postul Mare

Articole noi

Rețetă de post (tradițională) – Prăjitură fragedă și gustoasă (cu gem și griș)

Articole noi

Rețetă de post – Pandișpan cu fructe – Pufos și aromat, fin și delicat

Articole noi

Rețetă de post – Chifteluțe cu dovlecel și morcov – Rețetă de post super gustoasă și sățioasă

Articole noi

Rețetă de post – Prăjitură cu cremă de ness – Prăjitura fină și delicioasă, moale și aromată

Articole noi

Negresă de post cu nucă – Un deliciu, o delicatesă pentru Postul Mare

Discussion about this post

SUGESTII / RECOMANDĂRI

Noutăți

Biluțe rapide cu pișcoturi și iaurt

Noutăți

Rulouri fine cu cremă de vanilie

Noutăți

Clătite fine și delicioase

  • Termeni legali
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate