Ingrediente:
- 6 ouă
- 6 linguri zahăr
- 100 g ciocolată topită
- 6 linguri făină
- 12 g praf de copt
Ingrediente pentru cremă:
- 120 g zahăr
- 3 gălbenușuri
- 1 ou
- 150 g margarină
- 20 g zahăr vanilat
- 300 ml lapte
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui mixer, batem gălbenușurile. Adăugăm zahărul, praful de copt, făina și ciocolata topită. Amestecăm bine, până la omogenizare. Turnăm compoziția pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 20 de minute.
2. Într-un vas, adăugăm ingredientele rămase. Amestecăm bine și punem compoziția la fiert, pe foc mic. După omogenizare, luăm vasul de pe foc și adăugăm margarina.
3. După ce s-a răcit, tăiem blatul în 2 foi egale. Tapetăm un blat cu crema pregătită anterior și acoperim cu al 2-lea blat. La final, decorăm cu ciocolată dată prin răzătoare.
Să le savurați cu drag! Poftă bună!
Discussion about this post