La Cafea
luni, mai 12, 2025
La Cafea
No Result
View All Result

Coșulete aperitiv cu carne tocată – Gustare, aperitiv sau masă principală, excelente în orice situație

Ingrediente:

  • 800 g carne tocată de porc
  • 300 g carne tocată de pui
  • 1 ceapă
  • 100 ml lapte
  • 70 g pâine
  • sare
  • piper

Ingrediente pentru umplutură

  • 200 ml smântână
  • 150 g cașcaval
  • 2 ouă
  • mărar

Mod de preparare:

1. Într-un bol, amestecăm carnea tocată cu ceapa tăiată mărunt. Adăugăm pâinea, laptele sarea, piperul și amestecăm foarte bine.

2. Într-un bol, batem ouăle. Adăugăm cașcavalul dat prin răzătoare, smântâna, mărarul și amestecăm foarte bine.

3. Cu ajutorul mâinilor, formăm coșulețe din amestecul de carne tocată. Le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Adăugăm umplutura și coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 25 de minute.

Să le savurați cu poftă! Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Articole noi

Cornulețe de post – Cornulețe fragede și delicioase, cu rahat – Rețetă pentru Postul Mare

Articole noi

Rețetă de post (tradițională) – Prăjitură fragedă și gustoasă (cu gem și griș)

Articole noi

Rețetă de post – Pandișpan cu fructe – Pufos și aromat, fin și delicat

Articole noi

Rețetă de post – Chifteluțe cu dovlecel și morcov – Rețetă de post super gustoasă și sățioasă

Articole noi

Rețetă de post – Prăjitură cu cremă de ness – Prăjitura fină și delicioasă, moale și aromată

Articole noi

Negresă de post cu nucă – Un deliciu, o delicatesă pentru Postul Mare

Discussion about this post

SUGESTII / RECOMANDĂRI

Noutăți

Biluțe rapide cu pișcoturi și iaurt

Noutăți

Rulouri fine cu cremă de vanilie

Noutăți

Clătite fine și delicioase

  • Termeni legali
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate