Ingrediente:
- 800 g carne tocată de porc
- 300 g carne tocată de pui
- 1 ceapă
- 100 ml lapte
- 70 g pâine
- sare
- piper
Ingrediente pentru umplutură
- 200 ml smântână
- 150 g cașcaval
- 2 ouă
- mărar
Mod de preparare:
1. Într-un bol, amestecăm carnea tocată cu ceapa tăiată mărunt. Adăugăm pâinea, laptele sarea, piperul și amestecăm foarte bine.
2. Într-un bol, batem ouăle. Adăugăm cașcavalul dat prin răzătoare, smântâna, mărarul și amestecăm foarte bine.
3. Cu ajutorul mâinilor, formăm coșulețe din amestecul de carne tocată. Le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Adăugăm umplutura și coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 25 de minute.
Să le savurați cu poftă! Poftă bună!
Discussion about this post