Ingrediente:
- piept de pui
- 1 dovlecel mare
- 1 ou
- 1 ceapă
- 1 lingură smântână
- 2 linguri pesmet
- usturoi
- verdeață
- sare, piper
- cașcaval
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem carnea bucățele mici, pe urmă o mărunțim cu ajutorul unui blender. Adăugăm usturoiul zdrobit, ceapa tăiată mărunt, verdeața, pesmetul, piperul negru, sarea și smântâna. Amestecăm foarte bine până la omogenizare.
2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem dovlecelul rondele. Îndepărtăm miezul și le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
3. Umplem feliile de dovlecel cu umplutura de carne.
4. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute. La final, decorăm cu cașcaval și verdeață.
Poftă mare!
Discussion about this post