La Cafea
luni, mai 12, 2025
La Cafea
No Result
View All Result

Gogoșari cu conopidă la borcan, pentru iarnă – Cei mai buni Gogoșari Umpluți pentru sezonul rece

Cei mai buni Gogoșari Umpluți pentru sezonul rece – Gogoșari cu conopidă la borcan, pentru iarnă

Ingrediente necesare:

  • 5 kg gogoșari
  • 3 kg conopidă
  • zahăr brun
  • sare
  • condimente
  • oțet

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui cuțit, curățăm gogoșarii de semințe și cotoare. Conopida o desfacem buchețele.

Așezăm conopida într-un vas cu apă și oțet.

Umplem gogoșarii cu conopidă, după care îi repartizăm în borcane.

La un borcan de 800 g adăugăm o lingură de sare, 2 linguri de zahăr, 100 ml de oțet, condimente pentru murături și apă.

Punem borcanele în cuptor la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.

Să îi savurați cu drag! Poftă bună!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Articole noi

Cornulețe de post – Cornulețe fragede și delicioase, cu rahat – Rețetă pentru Postul Mare

Articole noi

Rețetă de post (tradițională) – Prăjitură fragedă și gustoasă (cu gem și griș)

Articole noi

Rețetă de post – Pandișpan cu fructe – Pufos și aromat, fin și delicat

Articole noi

Rețetă de post – Chifteluțe cu dovlecel și morcov – Rețetă de post super gustoasă și sățioasă

Articole noi

Rețetă de post – Prăjitură cu cremă de ness – Prăjitura fină și delicioasă, moale și aromată

Articole noi

Negresă de post cu nucă – Un deliciu, o delicatesă pentru Postul Mare

Discussion about this post

SUGESTII / RECOMANDĂRI

Noutăți

Biluțe rapide cu pișcoturi și iaurt

Noutăți

Rulouri fine cu cremă de vanilie

Noutăți

Clătite fine și delicioase

  • Termeni legali
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate