Ingrediente:
- 14 felii de salam
- 8 bucățele de carne
- 14 felii de pâine
- 4 roșii
- 1 ardei gras
- cașcaval
- 3-4 ouă
- 12 linguri lapte
- 2 linguri făină
- sare, condimente, verdeață
Mod de preparare:
1. Pentru început, tăiem salamul cubulețe. Procedăm la fel cu feliile de pâine, bucățile de carne și ardeiul gras, pe urmă le adăugăm toate într-un bol.
2. Într-un vas separat, batem ouăle cu ajutorul unui mixer. Adăugăm lapte, pe urmă condimentăm după bunul plac. Turnăm amestecul obținut peste ingredientele pregătite anterior.
3. Turnăm compoziția obținută într-o tavă de copt tapetată cu unt. Pe deasupra, adăugăm roșiile și cașcavalul. Coacem la temperatura de 190 de grade, timp de 25 de minute.
4. La final, decorăm cu verdeață.
Poftă bună!
Discussion about this post