Ingrediente:
- 600 g cartofi
- 3 roșii
- 2 cepe
- sare
- 1 linguriță paprika
- 550 g carne tocată de porc
- 120 g cașcaval (sau brânză tare)
- 2-3 căței de usturoi
- condimente
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui blender, mărunțim ceapa. Adăugăm usturoiul și amestecăm.
2. Adăugăm carnea de porc, condimentele și amestecăm foarte bine. Cu ajutorul mâinilor, formăm chiftele din compoziția obținută.
3. Cu ajutorul unui cuțit special, tăiem cartofii felii.
4. Așezăm cartofii și chiftelele într-o tavă de copt tapetată cu ulei, conform modelului atașat.
5. Adăugăm roșiile mărunțite iar la final adăugăm brânza dată prin răzătoare.
6. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 40 de minute.
Savurați cu poftă!
Discussion about this post