Ingrediente:
- 500 g brânză de vaci
- 9 linguri zahăr
- 9 linguri lapte
- 1/2 linguriță sare
- 1 plic praf de copt
- 4 ouă
- 9 linguri ulei
- 12 linguri făină
- extract de vanilie
Mod de preparare:
1. Într-un bol, batem 2 ouă. Adăugăm sarea și amestecăm bine.
2. Adăugăm zahărul, extractul de vanilie, 9 linguri de ulei, laptele și amestecăm foarte bine până la omogenizare. Adăugăm făina cernută, praful de copt și mixăm până când obținem un aluat moale și pufos.
3. Turnăm jumătate din cantitatea de aluat într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 15 minute.
4. Într-un bol separat, mărunțim brânza de vaci cu ajutorul unui blender. Adăugăm zahărul, ouăle rămase și amestecăm foarte bine. Scoatem tava din cuptor, repartizăm umplutura iar pe deasupra adăugăm aluatul rămas. Coacem încă 30 de minute. La final, decorăm cu zahăr pudră.
Poftă bună!
Discussion about this post