Ingrediente:
- 600 g carne de pui
- 80 g brânză de vaci
- mărar
- sare
- 200 g varză
- 1 ou
- 1/2 linguriță usturoi uscat
- piper negru
Mod de preparare:
1. Într-un bol, dăm carnea de pui prin mașina de tocat. Adăugăm sarea, usturoiul praf, piperul și amestecăm bine.
2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem varza mărunt. Într-un bol separat, amestecăm brânza de vaci cu un ou.
3. Adăugăm compoziția de brânză de vaci în bolul cu carne tocată. Amestecăm bine, pe urmă adăugăm varza tocată, verdeața și mixăm.
4. Formăm chiftele pe care le așezăm pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Le coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenesc frumos.
Să le savurați cu drag!
Discussion about this post