La Cafea
sâmbătă, iunie 14, 2025
La Cafea
No Result
View All Result

Cea mai gustoasă brânză topită este cea făcută în bucătăria proprie – Nici nu se compară cu ce găsim în comerț

Ingrediente:

  • 400 g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 80 g unt
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță zahăr
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

1. Pentru început, ungem borcanele cu untură.

2. Mărunțim brânza de vaci.

3. Amestecăm brânza cu untul moale, oul, sarea, zahărul, bicarbonatul. Mixăm bine până la omogenizare.

4. Punem compoziția la încălzit pe baie de aburi. Mixăm bine, timp de 15 minute.

5. Repartizăm brânza în borcane.

6. Acoperim brânza topită cu folie alimentară și o lăsăm să se răcească complet… Gătiți porții mici și păstrați brânza topită la frigider.

Să o savurați cu poftă!

RECOMANDĂRI / SUGESTII

Articole noi

Cornulețe de post – Cornulețe fragede și delicioase, cu rahat – Rețetă pentru Postul Mare

Articole noi

Rețetă de post (tradițională) – Prăjitură fragedă și gustoasă (cu gem și griș)

Articole noi

Rețetă de post – Pandișpan cu fructe – Pufos și aromat, fin și delicat

Articole noi

Rețetă de post – Chifteluțe cu dovlecel și morcov – Rețetă de post super gustoasă și sățioasă

Articole noi

Rețetă de post – Prăjitură cu cremă de ness – Prăjitura fină și delicioasă, moale și aromată

Articole noi

Negresă de post cu nucă – Un deliciu, o delicatesă pentru Postul Mare

Discussion about this post

SUGESTII / RECOMANDĂRI

Noutăți

Gogoșele cu iaurt și mere – Fără drojdie, rapide și aromate

Noutăți

Prăjitură pufoasă cu mere și lămâie – Simplă și aromată

Noutăți

Desert de ciocolată turnat în sticlă – Cu gelatină și frișcă

  • Termeni legali
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate

No Result
View All Result
  • Politică de confidențialitate
  • Politică privind fișierele de tip cookie
  • Termeni legali

Copyright 2022 © Toate drepturile rezervate