Ingrediente:
- 1 dovlecel
- 1 vânătă
- 4 roșii
- 2 linguri ulei de măsline
- 100 g cașcaval
- 4 căței de usturoi
- 20 g busuioc
- alte condimente, ierburi aromatice, după gust
- sare și piper negru
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem dovlecelul felii. Procedăm la fel cu roșiile și dovlecelul.
2. Dăm jumătate de cașcaval prin răzătoare mare. Restul, îl tăiem felii.
3. Așezăm legumele pregătite anterior, într-o tavă de copt tapetată cu ulei. Alternăm nuanțele ca în modelul de mai jos.
4. Într-un bol, turnăm 2 linguri de ulei. Adăugăm condimentele, usturoiul zdrobit, busuiocul și amestecăm bine.
5. Turnăm sosul obținut peste legume și coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 20 de minute.
Să aveți poftă!
Discussion about this post