Cartofi noi la cuptor – Rețetă simplă și gustoasă, pe cât de simplă, pe atât de gustoasă

Ingrediente:

  • 5 linguri ulei de măsline
  • 3-4 căței de usturoi
  • 1/2 linguriță de rozmarin
  • 2 lingurițe de sare

Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm și curățăm cartofii.

2. Într-un bol, turnăm uleiul. Adăugăm sarea, rozmarinul, usturoiul zdrobit și amestecăm foarte bine.

3. Amestecăm cartofii cu sosul obținut și îi așezăm într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Pe deasupra, așezăm o a 2-a bucată de hârtie de copt.

4. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 50 de minute. După acest interval de timp, îndepărtăm a 2-a bucată de hârtie de copt și gătim încă 10 minute.

Savurați cu drag!