Ingrediente:
- 1-2 kg varză
- 1 morcov mare
- 1 ceapă mare
- 200 g ciuperci
- 150 g cârnați vânătorești
- 3 cartofi mari
- pastă de roșii
- sare, piper, ulei
Mod de preparare:
1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem varza fâșii subțiri.
2. Morcovul il dăm pe răzătoare și il punem la calit,in tigaie. Adăugăm varza peste morcovi.
3. . Condimentăm cu sare, piper, pe urmă adăugăm cartofii și 100 ml apă. Lăsăm 15 minute la gătit. Adăugăm pasta de roșii.
4. Într-o tigaie încinsă, prăjim ceapa tăiată mărunt. Adăugăm ciupercile tăiate felii, cârnații tăiați rondele și amestecăm bine. După omogenizare, turnăm amestecul peste compoziția din varză.
Poftă mare!