Ingrediente necesare:

  • 5 foi napolitană
  • 5 ouă
  • 1 pachet margarină moale
  • 500 g zahăr
  • 300 g nucă
  • 150 g biscuiți

Mod de preparare:

Într-un bol, batem ouăle spumă împreună cu 250 de grame de zahăr. Adăugăm și margarina moale și frecăm bine. Adăugăm nucile tocate și amestecăm.

Într-o cratiță, punem pe foc restul de 250 de grame de zahăr. Când zahărul s-a topit și s-a caramelizat, adăugăm câte puțin din compoziția de ouă, amestecând continuu. La final, adăugăm și biscuiții măcinați și amestecăm foarte bine.

Umplem foile de napolitană cu crema de caramel astfel obținut, după care împachetăm tot în hârtie. Presăm și dăm la rece până a doua zi.

Savurați cu poftă! Poftă bună!