Ingrediente necesare:

  • 300 g biscuiți măcinați
  • 100 g unt moale la temperatura camerei
  • 200 g lapte condensat
  • 5 linguri pudră de cacao
  • Opțional, 1 lingură de coniac sau esență de rom

Mod de preparare:

Într-un bol, amestecăm laptele condensat cu pudra de cacao și cu untul moale, cu ajutorul mixerului. Adăugăm și biscuiții fărâmițați și amestecăm foarte bine cu o spatulă de silicon.

Opțional, acum putem adăuga și coniacul sau esența de rom. Ne ungem mâinile cu ulei și modelăm prăjiturile în formă de cartof.

Le așezăm pe un platou și le presărăm cu pudră de cacao. După plac, putem decora prăjiturelele cu cremă, fulgi de cocos, nuci etc.

Dăm platoul la frigider pentru cel puțin o jumătate de oră.

Să le savurați cu poftă, alături de ceaiul preferat sau cafea! Poftă bună!