În următoare rețetă vă prezentăm cum puteți combina brânza de vaci cu portocale, biscuiți și să formați un tort deosebit care cu siguranță o să vă impresioneze musafirii.

Ingrediente:

  • 40 g gelatină
  • 150 ml apă
  • 700 g brânză de vaci
  • 200 g smântână
  • 150 g zahăr
  • 1 portocală
  • 150 g biscuiți
  • vanilie

Mod de preparare:

1. Pentru început, amestecăm gelatina cu apă fierbinte, până la omogenizare.

2. Într-un bol separat, așezăm brânza de vaci. Adăugăm smântâna, vanilia și amestecăm bine cu ajutorul unui blender.

3. Adăugăm gelatina hidratată, portocala tăiată bucățele, biscuiții și amestecăm bine până la omogenizare. Turnăm compoziția într-o formă specială de silicon.

4. Punem tortul la frigider pentru câteva ore, pentru solidificare. Acest tort a ieșit foarte delicios! Poftă bună!