Vă prezentăm un desert care cu siguranță îi va impresiona pe cei dragi…

Ingrediente:

  • 1 l smântână
  • 250 g zahăr
  • 3-4 banane
  • 30 g gelatină
  • zahăr vanilat

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem smântâna. Ea trebuie să fie la temperatura camerei. Adăugăm zahărul și amestecăm bine.

2. Punem gelatina la hidratat în apă fierbinte. Amestecăm bine, pe urmă o lăsăm 20 de minute.

3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem bananele cubulețe.

4. Repartizăm bucățile de banană în boluri.

5. Topim gelatina pe baie de aburi, pe urmă o turnăm în bolul cu smântână. Amestecăm bine până la omogenizare.

6. Turnăm crema pregătită anterior peste banane. Punem bolurile la frigider pentru 2-3 ore, pentru solidificare.

7. La final, putem decora cu ciocolată dată prin răzătoare.