Pentru orice femeie, vârstă de patruzeci de ani reprezintă un prag destul de important, mai ales în materie de stil. Desi unele care ating aceasta frumoasa vârstă au tendință de a „împrumută” stilul fiicelor lor sau încearcă să își ascundă silueta purtând haine mai largi,exista câteva reguli simple care vor face orice femeie de patruzeci de ani să se simță feminina și să aibă încredere în ea.

Blugii sunt precum muzica lui Elvis: nemuritori. Ne-am născut cu ei apoi am am făcut eforturi colosale să-i avem în garderobă, iar după anii primei tinereți tot nu ne despărțim de acești pantaloni-vedetă. Nu-i așa că iubim fiecare pereche de jeanși?

Și de ce-am face-o? Sunt ultra comozi, fiabili, ușor de purtat, nepretențioși, perfect asortabili cu toate bluzele, topurie și puloverele din dulap. Rămânem totuși, fidele unui model anume de jeans cu o croială clasică, ușor largi și cu talia înaltă. Și ce dacă se poartă jeanșii tăiați, franjurați, rupți, cu bucăți lipsă în zona genunchilor? Se poartă doar de o categorie anume de vârstă… Și nu e cazul să oftezi în secret uitându-te lung după ei pe stradă. Jeanșii aleși de tine sunt minunați! Conici, lejeri pe coapse, iar buzunarele sunt perfect funcționale, nu decor.

La momentul actual există o varietate de modele în care veți arăta extraordinar. Să vedem care sunt acestea:

Skinny. Acest model de blugi se potrivește tuturor, dar în special doamnelor suple sau care au silueta în formă de clepsidră. Îi puteți purta oricând, chiar și la birou deoarece pot fi asortați cu ușurință.

Boyfriend. Puteți opta pentru acest model de blugi cu condiția să nu fie roși sau rupți. Principala regulă este alegerea unui model minimalist cu talia înaltă în care veți arăta perfect.

Unul din cele mai preferate, reuşite şi universale modele de blugi din toate timpurile. Este foarte greu să-i găseşti, pentru că trebuie să fie perfecţi. Croiala trebuie să se potrivească tipului siluetei, culoarea albastru ultramarin şi lungimea universală, pentru ca să poată fi asortaţi cu orice tip de încălţăminte. Bineînţeles, trebuie să fie denim de cea mai înaltă calitate. Acest tip de blugi constituie o investiţie pentru câţiva ani înainte, de aceea nu te zgârci pentru acest model.

Evazați. Nu uitați de blugii evazați. În 2019 stiliștii ne recomandă să ne îndreptăm atenția spre blugii cu talie înaltă și nu foarte lungi care vor arăta grozav cu o pereche de balerini sau cu niște pantofi ori sandale originale.