Trăim într-o lume în care, din fericire, viața nu se mai încheie la 40 de ani, iar după această vârstă nu mai trebuie să te ascunzi sub o piatră și să uiți pentru totdeauna de modă. Dacă nu ne crezi, Iris Apfel e cel mai bun exemplu: la aproape 100 de ani, face legea în fashion și ne inspiră cu toate aparițiile sale.

Bineînțeles, nu toate femeile se pot îmbrăca în nuanțe nebune, cu bijuterii supradimensionate. Tocmai de aceea, experții în modă ne recomandă să ținem mai degrabă cont de forma corpului, de stil, de posibilitățile financiare, de eveniment, de preferințe și abia în cele din urmă de vârstă, atunci când ne îmbrăcăm.

La vârsta de 40 de ani, abordează verdele smarald, albastrul închis sau tonurile pastelate. Optează pentru croieli clasice, elegante, care să impună respect. La această vârstă nu trebuie să-ți lipsească din garderobă rochia creion, sacoul elegant și pantalonii evazați.

În următorul articol o să vă aratăm cum se poartă culoarea roșie, dacă ați ajuns la această minunată vârstă. Nu toată lumea știe cum se poartă îmbrăcămintea de nuanțe roșii și cum să le combine corect. Dacă veți însuși aceste detalii importante, veți arăta ca o regină!

Culoarea roșie ne întinerește, aducând lumină și prospețime în ținutele noastre. Pentru aceasta trebuie doar să învățați cum să o combinați corect.

Echilibrați culoarea roșie cu alte culori: negru, alb, gri, bej pentru a obține o ținută sofisticată și cu gust.

Dacă preferați culoarea roșie, încercați să combinați roșu cu… roșu și veți arăta spectaculos. Nu vă recomandăm să purtați o asemenea ținută dimineața, dar pentru seară este o opțiune minunată.

Combinația dintre cărămiziu și roz este considerată a fi prea îndrăzneață. Dar cu puțină măiestrie veți reuși să creați o ținută uimitoare. Mai puteți combina această culoare cu fucsia, galben, portocaliu, auriu, albastru, violet etc. Singura regulă pe care trebuie să o urmați este să nu includeți mai mult de 3 nuanțe în ținuta Dumneavoastră.