Ingrediente:

  • 200 g pișcoturi
  • 3 lingurițe de magiun
  • 50 ml apă
  • 400 g fructe de pădure
  • 250 g mascarpone
  • 4-5 linguri de zahăr pudră
  • 100 ml smântână

Mod de preparare:

1. Într-un bol, turnăm apa. Adăugăm magiunul și amestecăm bine.

2. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem bucățele jumătate din cantitatea de căpșuni.

3. Cu ajutorul unui mixer, batem crema mascarpone. Adăugăm zahărul pudră, smântâna și amestecăm foarte bine.

4. Pe un platou, așezăm un strat de pișcoturi însiropați în amestecul pregătit anterior.

5. Pe deasupra, adăugăm jumătate din cantitatea de cremă.

6. Adăugăm căpșunile tăiate bucățele.

7. Adăugăm un al 2-lea strat de biscuiți și acoperim cu crema rămasă. Decorăm cu fructe de pădure și căpșuni. Punem desertul la frigider pentru 3-4 ore.

Poftă bună!