Ingrediente:

  • 800 g carne de pui
  • 3 cepe
  • 2 căței de usturoi
  • 200 ml smântână
  • 30 ml ulei
  • 2 lingurițe sare
  • 1 linguriță curry
  • 3 g boia de ardei dulce
  • 20 g pătrunjel
  • 20 g mărar
  • 100 ml apă

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem carnea bucățele, pe urmă o înabușim într-o tigaie încinsă cu ulei, timp de 30 de minute.

2. Pentru sos, prăjim ceapa tăiată mărunt într-o tigaie încinsă cu ulei. Adăugăm usturoiul mărunțit și amestecăm bine.

3. Cu ajutorul unui blender, mărunțim compoziția. Adăugăm smântâna, sarea, curry-ul, boiaua de ardei și amestecăm bine. Adăugăm verdeața și bucățile de carne. Amestecăm și turnăm compoziția într-un vas. Gătim, pe foc mic, până la omogenizare.

Poftă mare!