Ingrediente:

  • 500 g ficăței
  • 3-4 ouă fierte
  • 1 linguriță amidon
  • 1 ceapă
  • mărar
  • semințe de susan
  • sare, piper negru
  • 1 ou crud
  • 100 ml smântână
  • 100 g făină
  • ulei

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem ficățeii bucățele.

2. Într-o tigaie încinsă cu ulei, prăjim ceapa tăiată mărunt.

3. Mărunțim ceapa verde și mărarul. O așezăm într-un bol, adăugăm ceapa prăjită, uleiul, ouăle tăiate bucățele, amidonul și amestecăm foarte bine. Condimentăm cu sare și piper.

4. Adăugăm oul crud, smântâna, făina și amestecăm totul foarte bine.

5. Turnăm compoziția într-o tavă de copt tapetată cu ulei.

6. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 35 de minute.

Poftă bună!