110g ciocolată, 200g brânză de vaci, 2 banane și 2 foi de napolitane – Mini ruladă delicioasă cu ciocolată, banană și brânză de vaci – Iată cum, din ingrediente simple, puteți face un desert uimitor de gustos…

Această prăjiturică din ciocolată și brânză de vaci va atrage atât copiii, cât și adulții… și pe cei care țin dietă, întrucât nu este chiar așa bogat în kilocalorii, ba dimpotrivă…

Ingrediente

  • 110 g ciocolată
  • 200 g brânză de vaci
  • 2 foi de napolitane
  • 60 g unt
  • 2 banane

Cum se prepară?

Folosind un blender, fărămițați foile de napolitană.

Brânza de vaci presați-o si amestecați-o cu o furculiță.

Adăugați ce a rezultat din fărămițarea foilor de napolitană și amestecați bine.

Se rupe ciocolata în bucăți și se pune într-un recipient cu untul. Se topește în cuptorul cu microunde sau la bain-marie.

Amestecați bine și adăugați apoi amestecul de ciocolată cu unt în brânză.

Gustați puțin compoziția rezultată, dacă doriți mai puteți adăuga zahăr… asta dacă doriți să fie mai dulce…

Prima variantă de servire a desertului: compoziția obținută se întinde pe o folie alimentară; se pune deasupra banana și se rulează toată compoziția; se lasă la frigider timp de 20 de minute pentru a se răci înainte de servire.

A doua opțiune de servire a desertului: tăiați o banană în cercuri și rupeți o bucată mică din aluat; faceți un blat mic din această bucată mică… în centrul blatului puneți o felie de banană și apoi rulați; asemănător, se lasă la frigider timp de 20 de minute înainte de servire.

După 20 de minute, mai dați câteva cuburi de ciocolată prin răzătoare și decorați desertul…

Serviți cu drag – Poftă bună!